Black Friday 2021: De beste vakantiedeals voor jou!

De Black Friday deals vliegen je om de oren. Ook voor verschillende reizen zijn er leuke Black Friday deals te vinden. Misschien niet voor reizen op dit moment vanwege het coronavirus, maar wel voor reizen in 2022. Zou een leuk vooruitzicht zijn, toch? Wij hebben ook dit jaar weer de beste deals voor je uitgezocht.

Sunweb

Sunweb komt dit jaar weer met verschillende aanbiedingen. Zo belooft Sunweb voor het cyberweekend mooie kortingen op vluchten en verblijven. Daarnaast krijg je enkel op Black Friday, vrijdag 26 november, €50,- extra korting op je boeking! Grote kans dat er flink wordt geboekt, kijk daarom vast op vrijdagochtend of er wat moois bij zit zodat je niet naast het net vist!

Corendon

Voor de vakantiedeals van Corendon moet je er iets vlugger bij zijn. Zij doen het namelijk iets anders aangezien hun Black Friday lopen TOT EN MET Black Friday. Bij Corendon krijg je maar liefst €100,- korting op je pakketreis. Deze korting geldt voor de complete boeking, dus niet per persoon. Kijk hier voor de algemene voorwaarden van de deal en wacht dus vooral niet te lang!

TUI

TUI heeft er dit jaar voor gekozen om een groen tintje te geven aan het aanbiedingenfestijn. Bij deze vakantiegigant heet het namelijk ‘Fair Friday’. Hierbij krijg je €50,- korting op een Fair Travel. Hierbij heb je de keuze uit zon-, en autovakanties maar ook uit stedentrips. Bij het boeken van een Fair Travel draag je bij aan de lokale economie en de verduurzaming van je bestemming. Naast een leuke korting dus ook een goede maatschappelijke bijdrage!

Black Friday deals

Plaats een reactie