Blog Reageer
Home » Blogs » Inspiratie: 12-daagse fly drive op Madeira

Inspiratie: 12-daagse fly drive op Madeira

Madeira is een erg mooie locatie voor een fly drive vakantie. Wil je er even 12 dagen op uit en zoek je inspiratie voor een mooie 12-daagse fly drive vakantie op Madeira? Check dan ons onderstaande voorstel voor jouw dagelijkse trips:

Dag 1: Aankomst op Madeira en huurauto ophalen. Rijd naar je accommodatie in Funchal, de hoofdstad van Madeira.

Dag 2: Bezoek Funchal en wandel langs de mooie boulevard van de stad. Bezoek ook het Mercado dos Lavradores, de grootste overdekte markt van Madeira.


Dag 3: Rijd naar het westen van het eiland en bezoek de stad Porto Moniz, bekend om zijn natuurlijke zwembaden. Breng ook een bezoek aan het kleine dorpje São Vicente en bezoek het Levada do Caniçal-wandeling.

Dag 4: Rijd naar het noorden van het eiland en bezoek het kleine dorpje São Jorge. Maak een wandeling naar het uitzichtpunt Miradouro da Portela.

Dag 5: Ga naar het oosten van het eiland en bezoek het stadje Santana. Bezoek ook het dorpje Camacha en bekijk het lokale ambacht van wicker weven.

Dag 6: Rijd naar het zuiden van het eiland en bezoek het stadje Calheta. Bezoek ook het Levada do Risco-wandeling.


Dag 7: Maak een rondrit door het centrale deel van het eiland en bezoek plaatsen als Ribeira Brava en Ponta do Sol.

Dag 8: Maak een wandeling naar het uitzichtpunt Pico do Areeiro, het hoogste punt van het eiland. Bezoek ook het stadje Camara de Lobos.

Dag 9: Rijd naar het noorden van het eiland en bezoek het kleine dorpje Porto da Cruz. Maak ook een wandeling naar het uitzichtpunt Miradouro da Boca do Risco.

Dag 10: Ga naar het westen van het eiland en bezoek de stad Machico. Maak ook een wandeling naar het uitzichtpunt Miradouro da Faja da Ovelha.


Dag 11: Maak een rondrit door het noordwesten van het eiland en bezoek plaatsen als Jardim do Mar en Paul do Mar.

Dag 12: Rijd terug naar Funchal en drop je huurauto af. Vertrek naar huis of verblijf nog een aantal dagen op het eiland.

Ik hoop dat dit voorstel je helpt bij het plannen van je fly drive vakantie op Madeira. Laat me weten als je nog meer vragen hebt.

Boek je fly & drive vakantie bij één van deze aanbieders:

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

Plaats een reactie