Home » Last minute Fly & Drive

Last minute Fly & Drive

Wanneer je een last minute fly & drive wil gaan boeken is het belangrijk dat je rekening houdt met de tijd van het jaar en het klimaat dat op dat moment heerst. Ga goed na of dit geen al te grote invloed heeft op de last minute. Wanneer er bijvoorbeeld een fly & drive wordt aangeboden naar Noorwegen, is het goed om te weten dat hier ‘s winters erg lage temperaturen gemeten worden.

Waar op letten bij een last minute fly & drive?

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op een last minute fly & drive vakantie. Zijn er voldoende hotels beschikbaar tijdens je reisperiode? Is het in de periode dat je op reis gaat niet net die ene drukke week van het jaar? Om niet voor onverwachte omstandigheden te komen te staan, heeft Flydrivevakantie.com een opsomming gemaakt van alle vragen rondom een last minute.  Met deze checklist ga je altijd voorbereid op reis:

  • Wat is de bestemming waar ik heen ga?
  • In welke periode valt mijn last minute fly & drive?
  • Hoe druk is het in deze periode?
  • Wat voor weer is het op de plaats van bestemming?
  • Ben ik goed verzekerd?

Er bestaan ook fly & drive pakketten die last minute geboekt kunnen worden. Een last minute is vaak fors lager in prijs. Een voorwaarde voor deze lage prijs is dat je binnen een aantal weken weg moet kunnen. We hebben een aantal scherpe aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de last minutes van deze aanbieders: