Zelf samenstellen

Stel jij liever je reis zelf samen dan dat je een pakketreis boekt? Wij van FlyDriveVakantie.com bieden naast de mogelijkheid om jouw fly & drive vakantie in één klik te boeken, je ook de kans om je vlucht, accommodatie en huurauto los van elkaar te boeken. Zo kun je zelf bepalen met welke verhuurmaatschappij of luchtvaartmaatschappij je in zee gaat. Ook heb je op deze wijze de keuze uit meer verschillende aanbieders en mogelijk ben je goedkoper uit dan wanneer je een pakketreis boekt.

Waarom je vakantie zelf samenstellen?

Het verschil tussen een pakketreis en het zelf samenstellen van je vakantie is dat je alles in eigen handen hebt. Waar de vlucht, accommodatie en huurauto in een Fly & Drive reis inbegrepen zijn kun je al deze dingen ook los boeken om zelf een draai aan jouw reis te geven. Om jouw Fly & Drive vakantie zelf samen te gaan stellen zul je wel enkele afwegingen moeten maken. Het is allereerst belangrijk om jouw type reis te bepalen, heb je een voorkeur voor een bepaald land, welk budget is daaraan gekoppeld en zijn er bepaalde locaties die je in een bepaald land wilt zien? Vanuit deze afwegingen kun je keuzes gaan maken. Door een vlucht te boeken naar het land waar je heen wilt, vervolgens uit te zoeken welke huurauto’s hier te verkrijgen zijn om daarna een route uit te stippelen door het land met verschillende accommodaties als rustplaatsen stel je zelf jouw perfect Fly & Drive reis samen!

 

Omdat je zelf een vlucht, accommodatie en huurauto kunt kiezen heb je veel meer vrijheid in je keuze en zit je niet vast aan een vooraf bepaalde route, dit geeft je de mogelijkheid om een totaal eigen draai aan jouw vakantie te geven.

Waar kan ik mijn vakantie zelf samenstellen?

Wil je direct aan de slag gaan met het samenstellen van jouw vakantie? Kijk eens bij de volgende aanbieders of bezoek onze vliegticket, accommodatie, huurauto of camper pagina.

 
Toch liever een pakketreis?

Boek je nou toch liever een pakketreis waarbij je de vlucht, de accommodatie en de huurauto in één keer boekt, bekijk dan eens onze verre bestemmingen en onze bestemmingen in Europa. Wij werken hier samen met verschillende bekende aanbieders die complete fly & drive vakanties in de vorm van pakketreizen aanbieden.

De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Vakantie Nederland Banner
Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

  • Inspiratie voor alle reizigers
  • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
  • De mooiste bestemmingen
  • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
man vliegveld wachten
6 tips zodat jij je geen moment verveelt tijdens je reis
oktober 19, 2021
Leukste bestemmingen voor de herfstvakantie
oktober 10, 2021
Wandelen in Nederland: Mooiste gebieden voor een herfstwandeling
september 28, 2021