Vliegtickets

Een fly & drive vakantie bestaat, zoals de Engelse term al doet vermoeden, uit het vliegen naar een bestemming, om vervolgens in de auto te stappen. Er is een mogelijkheid om de fly & drive vakantie te boeken als pakket, maar ook het los boeken van de vlucht, huurauto en accommodatie is een optie. Hieronder vind je een aantal goede aanbieders waar je jouw vliegtickets kunt boeken. Verder geven wij van FlyDriveVakantie.com wat tips waar je op moet letten bij het boeken van een vlucht als onderdeel van een fly & drive vakantie.

Waar moet je op letten?

Waar en op welke tijd kom ik aan op de plaats van bestemming? Hoe is het comfort, de service en de regels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij? Wat zijn de ervaringen van eerdere passagiers? Allemaal vragen die het waard zijn om te beantwoorden voordat je een vliegticket boekt. Hieronder daarom een opsomming van nog meer vragen die je helpen een goed beeld te krijgen van zaken waar je op moet letten.

  • Wat zijn de maximale afmetingen waaraan mijn bagage moet voldoen?
  • Welke faciliteiten zijn er aan boord van het vliegtuig? Denk bijvoorbeeld aan wifi, in-flight entertainment en stopcontacten.
  • Is de plaats van bestemming leidend in de keuze voor een luchtvaartmaatschappij?
  • Moet ik overstappen tijdens mijn reis? Zo ja, is dit een probleem wanneer de prijs lager is?
  • Is er een goede combinatie te maken tussen vlucht en huurauto?

Vliegen

Nadat je het land van bestemming hebt bepaald, is de reis naar dit land het belangrijke volgende punt op de agenda. Er is meestal veel keuze wat betreft luchtvaartmaatschappijen. Wanneer je erg prijsbewust bent, is het raadzaam veel onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden betreft vliegtickets. Het is doorgaans namelijk goedkoper om op een ‘grote’ stad te vliegen, omdat hier vanzelfsprekend meer op gevlogen wordt en er dus meer aanbod zal zijn. Neem dit daarom ook mee in de keuze waar je jouw vakantie gaat starten.

Hier kun je jouw vliegtickets boeken:

Toch liever een pakketreis?

Wil je nou toch liever een pakketreis boeken waarbij je de vlucht, de accommodatie en de huurauto in één keer boekt, neem dan eens een kijkje bij onze verre bestemmingen en onze bestemmingen in Europa. Wij werken hier samen met verschillende bekende aanbieders die complete fly & drive vakanties aanbieden.

De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Vakantie Nederland Banner
Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

  • Inspiratie voor alle reizigers
  • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
  • De mooiste bestemmingen
  • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
man vliegveld wachten
6 tips zodat jij je geen moment verveelt tijdens je reis
oktober 19, 2021
Leukste bestemmingen voor de herfstvakantie
oktober 10, 2021
Wandelen in Nederland: Mooiste gebieden voor een herfstwandeling
september 28, 2021