Blog
Home » Blogs » Boekje lezen op het strand?

Boekje lezen op het strand?

De weken waar je al het gehele jaar naar uitkijkt is begonnen: vakantie! Het vliegtuig naar de tropen vertrekt overmorgen en het enige wat nog rest zijn de laatste inkopen. Zonnebrandcrème, nog wat strandhanddoeken, kauwgom en snoep voor in het vliegtuig en nog wat andere benodigdheden voor op reis.
Aangezien het de ultieme strandvakantie wordt ben je op ook naar manieren om de tijd te doden op het strand. Alleen maar slapen op het strand word je namelijk ook niet vrolijk van. De beach tennis bats liggen al in de koffer  en de iPod is al volgegooid met honderden muzieknummers, maar je zoekt meer.
FlyDriveVakantie heeft een top 10 samengesteld met de meest gelezen boeken in Nederland. Ideaal om de tijd door te komen op het strand. Wat is er nou lekkerder dan opgaan in die spannende thriller op je strandbedje aan de Caribische zee? Inderdaad, daar kan niet veel tegenop!
Top 10 meest gelezen boeken

  1. Inferno (Dan Brown)
  2. En uit de bergen kwam de echo (Khaled Hosseini)
  3. Ventoux (Bert Wagendorp)
  4. Leven van een Loser 7 Zwaar de klos (Jeff Kinney)
  5. Stille zonde (Karin Slaughter)
  6. Wachten op woensdag (Nicci French)
  7. Route du soleil (Suzanne Vermeer)
  8. Stoner (John Williams)
  9. Politie (Jo Nesbo)
  10. Ik krijg je wel (Sophie Kinsella)

 
 

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?