Blog Reageer
Home » Blogs » Fly & drive Andalusië 15 dagen reisschema

Fly & drive Andalusië 15 dagen reisschema

Ben je van plan een fly & drive in Andalusië te doen en zoek je een voorbeeld reisschema voor ongeveer 15 dagen? Jij boft, we hebben een eenvoudig voorbeeld van een reisschema voor precies 15 dagen in het prachtige Andalusië. Bekijk onze pagina over een Andalusië rondreis voor meer informatie!

Voorbeeld reisschema 15 dagen Andalusië

Een voorbeeld reisschema voor een 15-daagse fly drive vakantie in Andalusië zou als volgt kunnen zijn:

Dag 1: Aankomst in Málaga en ophalen van de huurauto. Verken de stad en bezoek bezienswaardigheden zoals de Alcazaba en het Picasso-museum. Overnachting in Málaga.


Dag 2: Rijd naar Granada en bezoek het Alhambra, een prachtig historisch paleis. Overnachting in Granada.

Dag 3-4: Rijd naar Córdoba en bezoek de Mezquita, een prachtige moskee-kathedraal. Bezoek ook het Joodse kwartier en de binnenplaatsen van de Patio’s. Overnachting in Córdoba.

Dag 5-6: Rijd naar Sevilla en bezoek de kathedraal met de Giralda en het Royal Alcázar-paleis. Wandel door het historische centrum en het Barrio Santa Cruz. Overnachting in Sevilla.

Dag 7-9: Rijd naar Ronda, een prachtige stad boven op een klif. Bezoek het bullfight-stadion en de beroemde Puente Nuevo-brug. Overnachting in Ronda.


Dag 10-11: Rijd naar het pittoreske stadje Arcos de la Frontera en verken de omgeving. Overnachting in Arcos.

Dag 12-13: Rijd naar Jerez de la Frontera, bekend om zijn sherry en paardenfokkerij. Proef sherry en bezoek de Royal Andalusian School of Equestrian Art. Overnachting in Jerez.

Dag 14: Rijd terug naar Málaga en breng de laatste nacht door in de stad.

Dag 15: Terugvlucht naar huis.


Dit is natuurlijk slechts een voorbeeldreisschema en kan naar wens worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke interesses en prioriteiten. Andalusië heeft veel te bieden, dus er is voldoende ruimte om de reis aan te passen en extra bezienswaardigheden toe te voegen.

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

Plaats een reactie