Camperreizen

Wanneer je een fly & drive vakantie wilt naar een land of gebied met een grote oppervlakte zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië of een Scandinavisch land is het huren van een camper een goed alternatief voor de auto. Het voordeel van een camper is dat je altijd beschikt over voldoende beweegruimte, een slaapplaats en een kleine keuken. Reizen met het hele gezin en/of kleine kinderen wordt zo ook een stuk gemakkelijker. Hieronder daarom een aantal handige punten waar je op moet letten wanneer je een camper gaat huren als onderdeel van de fly & drive. Tevens vind je onze vijf favoriete aanbieders van camperrondreizen, fly drive camper vakanties en losse camperverhuur.

Waarom een Fly & Drive met camper?

Het grote voordeel van een camperreis is dat je kunt reizen op het tempo waarin je dat zelf prettig vindt. Je bent niet afhankelijk van hotels, het opzetten van je tent of het aanpassen aan reisgenoten. Daarnaast is een rondreis per camper een unieke ervaring om nooit te vergeten. Slaap midden in de Rocky Mountains of in de Canadese bossen!

 

We hebben speciaal voor jou de beste reisorganisaties die camperreizen aanbieden op een rijtje gezet:

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk om voordat je met een camper op reis gaat rekening te houden met kleine onverwachtheden of afspraken omtrent de huur van de camper. Sluit mijn vlucht aan bij de tijd waarop ik de camper op moet halen? Is de camper voorzien van alle gemakken die ik belangrijk vind? Waar moet ik de camper aan het einde van mijn reis weer afleveren? Om deze problemen voor te zijn heeft Fly Drive Vakantie alle aandachtspunten voor je op een rijtje gezet, zodat je hier rekening mee kunt houden voordat je op reis gaat.

 • Wat is de status van de camper?
 • Ben ik gelimiteerd tot een bepaald aantal kilometers?
 • Is de camper goed verzekerd?
 • Lever ik de camper weer bij hetzelfde punt in? Zo nee, betaal ik extra voor one-way gebruik?
 • Wat is mijn eigen risico?
 • Hoeveel personen passen er in de camper?
 • Waar betaal ik extra met mijn camper?
 • Waar mag ik wel en niet overnachten met mijn camper?

Camper huren

Het is naast het boeken van een complete camperreis ook mogelijk om de camper los van je vliegreis te huren. Een voordeel van deze mogelijkheid is dat je de vrijheid hebt om de camper op de plek van jouw voorkeur op te halen. Let wel op dat je van tevoren goed nakijkt of je vlucht goed aansluit op het ophaalmoment van je camper. Hiermee voorkom je onnodige kosten. Wil je een camper huren? Dat kan hier:

De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Vakantie Nederland Banner
Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

 • Inspiratie voor alle reizigers
 • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
 • De mooiste bestemmingen
 • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
man vliegveld wachten
6 tips zodat jij je geen moment verveelt tijdens je reis
oktober 19, 2021
Leukste bestemmingen voor de herfstvakantie
oktober 10, 2021
Wandelen in Nederland: Mooiste gebieden voor een herfstwandeling
september 28, 2021