Blog Reageer
Home » Blogs » Fly drive Ierland 10 dagen reisschema

Fly drive Ierland 10 dagen reisschema

Altijd al eens een mooie fly & drive rondreis door Ierland willen maken? Dit prachtige land is echt geweldig voor een rondreis. Om jou op weg te helpen om jouw 10 dagen Ierland goed te benutten hebben we een 10-daags reisschema voor een fly drive in Ierland gemaakt.

Dag 1: Aankomst op Dublin Airport en ophalen van de huurauto. Bezoek de stad Dublin en bekijk de bezienswaardigheden, zoals Trinity College, St. Patrick’s Cathedral en de Temple Bar-wijk.

Dag 2: Rij naar de Cliffs of Moher langs de West Coast van Ierland. Bewonder de adembenemende uitzichten en maak een wandeling langs de kliffen.


Dag 3: Rij naar de stad Galway en verken de stad en de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het Galway City Museum en bezoek het middeleeuwse kasteel van Dunguaire.

Dag 4: Rij langs de Wild Atlantic Way naar het schiereiland Ring of Kerry. Bezoek de stad Killarney en wandel door de Nationale Parken van Killarney.

Dag 5: Bezoek de stad Cork en verken de stad, waaronder de Engelse Markt en het Shandon Bell Tower.

Dag 6: Rij naar de stad Blarney en bezoek het beroemde Blarney Castle om de Blarney Stone te zoenen.


Dag 7: Rij naar de stad Waterford en bezoek het Waterford Crystal Museum.

Dag 8: Rij naar de stad Kilkenny en bezoek de Kilkenny Castle en de St. Canice’s Cathedral.

Dag 9: Rij naar Dublin en bezoek het Guinness Storehouse en het National Museum of Ireland.

Dag 10: Terugbrengen van de huurauto op Dublin Airport en terugreis naar huis.


Dit is slechts een voorbeeldschema en kan naar wens worden aangepast. Het is belangrijk om voldoende tijd in te plannen voor onverwachte vertragingen en om dingen op je gemak te doen. Veel plezier tijdens jouw 10-daagse fly drive-reis door Ierland!

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

Plaats een reactie