Srprs.me

Ben jij op zoek naar spanning en avontuur? Sta je open voor verrassingen en zoek je een nieuwe vorm van het vieren van een vakantie? Dan is Srprs.me wellicht wat voor jou.

Met Srprs.me ga je op vakantie zonder dat je van tevoren weet waar je heen gaat. Je bestemming blijft een verrassing totdat je op het vliegveld van vertrek aankomt. Als je op het vliegveld de envelop opent, kom jij achter je bestemming. Wordt het Milaan, Sevilla of wellicht iets anders?

Van tevoren heb je natuurlijk wel de noodzakelijke informatie gekregen, zodat je weet wat je moet inpakken. Ook wordt er rekening gehouden met jouw voorkeuren. Zo hoef je niet bang te zijn dat je ergens beland waar je toevallig niet wil zijn.

Wat is Srprs.me?

Srprs.me is een reisorganisatie die voor jou de reis samenstelt. Hierbij houden ze rekening met jouw voorkeuren en zorgen ze dat jij de informatie krijgt die je nodig hebt voor vertrek, maar ze houden de bestemming netjes geheim. Zo is het een prettige verrassing waar je heen gaat.

Alle informatie over het weer, de vlucht en de accommodatie vind je in de handige app. Hierin kan jij jouw reismomenten in een leuke tijdlijn delen. Een super handig en leuk aandenken aan jouw reis!

Je kan je reis samenstellen op bijvoorbeeld Bucketlist. Zij selecteren één van de steden die op jouw lange lijst staat. Een andere optie is Multi City, waarbij je meerdere plekken gaat ontdekken.

Wellicht zoek jij een reismaatje. Bij Solo Together weet je pas wie met je meereist bij vertrek. Misschien bloeit die mooie reis wel uit tot een fantastische vriendschap.

Daarnaast kan jij de luxe die jij zou willen aangeven. Ga jij voor zo goedkoop mogelijk en vind je het niet erg om in een hostel te slapen? Dan kan je kiezen voor Shared. Ben jij toe aan veel luxe en een prachtige kamer op toplocatie? Dan is Premium wellicht wat voor jou. Tussen de Shared en Premium opties heb je ook de keuze uit Standard of Comfort.

Hoe werkt Srprs.me?

  1. Je gaat naar de website van Srprs.me.

  2. Kies de vakantie die het beste aansluit op jouw voorkeuren.

  3. Stel op de site jouw vakantie samen.

  4. Maak de keuzes.

    Kies hoe je wil gaan, hoe lang je wil gaan, wanneer je wil gaan, (globaal) waar je heen wil gaan, vanaf waar je wil vertrekken en waaraan de accommodatie moet voldoen.

  5. Geef je opties aan.

    Je kan bijvoorbeeld aangeven dat jouw hond mee gaat of dat je een heerlijk ontbijtje bij de accommodatie wil. Vervolgens vul je jouw gegevens in en je reis is geboekt! Hierna krijg je de benodigde gegevens opgestuurd.

In een envelop krijg je een kraskaart die je pas op het vliegveld mag openkrassen. Hierop is een code te zien. Deze code voer je in op je telefoon en dan begint de countdown…

5…

4…

3…

2…

1…

(bestemming!)

Vreugde of verdriet overruled de spanning nu je weet waar je vakantie heen gaat.

Srprs.me heeft (vaak) vooraf voor jou ingecheckt, zodat jij indien het nodig is alleen nog jouw koffer hoeft af te geven. Hierna vind je jouw tickets en de informatie over de vlucht in de app. Super handig!

Nu is het tijd om lekker te genieten van jouw vakantie. Hierbij kan je gebruik maken van de tijdlijn om samen fantastische herinneringen te maken en op te slaan. Je gaat ontdekken wat jouw bestemming je gaat brengen en laat je verrassen door het avontuur.

Heeft Srprs.me ook Nederland als bestemming?

Sprse.me biedt trein en autovakanties aan. Als je graag in Nederland wilt blijven is het mogelijk om in de opmerkingen bij de boeking dit aan te geven. Dan houden zij rekening met jouw wensen. Zo ga jij onbezorgd in Nederland op vakantie.

Is Srprs.me aangesloten bij de ANVR of SGR?

Ja, Srprs.me is aangesloten bij zowel de ANVR als de SGR. Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw reis of het geld dat je voor jouw reis hebt betaald. Mocht de Srprs.me failliet gaan, staat de SGR garant voor de geleden schade. Lees van tevoren goed de voorwaarden van de ANVR en de SGR.

Compenseer je uitstoot

Reizen naar jouw bestemming heeft vaak negatieve gevolgen op het milieu. Srprs.me geeft je de optie om bij het boeken van jouw verrassingsvakantie extra te betalen om deze uitstoot te compenseren. Zo kan jij gemakkelijk bijdragen aan een schonere wereld. Mocht dit iets voor jou zijn, is het een gemakkelijke manier om direct impact te hebben.

Het is belangrijk om op te merken dat deze optie jou geboden wordt. Mocht je dit niet willen óf mocht je graag zelf willen compenseren dan is dit altijd prima.

Is Srprs.me iets voor jou?

Srprs.me is zeker geschikt voor mensen die van een leuke verrassing houden. Je kan hier mooie avonturen beleven die je altijd bij zullen blijven. Daarnaast wordt er zeker rekening gehouden met jouw voorkeuren, zodat je niet bang hoeft te zijn dat een vakantie jou totaal niet ligt.

Leuk voor als cadeau

Een vakantie met Srprs.me is ideaal om als cadeau te doen. Ben jij zelf ook wel in voor een leuke verrassing of houd jij je bestemmingen slecht geheim? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kan jezelf natuurlijk ook verrassen door jezelf een cadeau te doen.

Nieuwe vrienden

Ben jij op zoek naar iemand met wie je graag wil reizen, maar kunnen jouw vrienden nooit? Dan kan je voor Solo Together kiezen. Hierbij ga je op vakantie in een groep van 4 tot 8 personen die je van tevoren nog niet kent. Een kans om op een unieke manier kennis te maken met verschillende mensen waarmee je prachtige avonturen gaat beleven.

Ben jij in voor avontuur? Bezoek dan de website van Srprs.me voor alle informatie!

1 gedachte over “Srprs.me”

Plaats een reactie