Srprs.me heeft aanbod roadtrips uitgebreid!

Al eerder hebben we een blog geschreven over Srprs.me omdat je met Srprs.me op vakantie kan gaan zonder dat je van tevoren weet waar je heen gaat. Je bestemming blijft een verrassing totdat je op het vliegveld van vertrek aankomt. Als je op het vliegveld de envelop opent kom je erachter waar de reis naar toe gaat. Een andere optie bij Srprs.me is het maken van een roadtrip met de auto. Hierbij vertrek je vanaf je eigen adres en ben je steeds 2 tot 4 uur onderweg. Tijdens de roadtrip verblijf je in een hotel, B&B of een appartement.

Roadtrip Srprs.me

Sinds deze week is het mogelijk om zelf de soort accommodatie te kiezen bij een roadtrip! Bij vliegreizen was dit al eerder mogelijk maar bij roadtrips tot op heden nog niet. De mogelijkheden waar je nu uit kan kiezen zijn Glamping, Standaard, Plus of Special. Maar wat is nu precies het verschil? Wij lichten het hieronder toe.

Glamping

Wanneer je voor Glamping kiest kampeer je in een unieke accommodatie. Je hebt je eigen slaapkamer en de badkamer wordt gedeeld. De accommodatie is met een 8 of hoger beoordeeld.

Standaard

Als je voor de Standaard optie kiest dan overnacht je in een eenvoudig hotel, B&B of appartement. Je komt altijd terecht bij een ideale uitvalsbasis. Je hebt bij deze optie een eigen slaapkamer, een eigen badkamer en de accommodatie is met een 8 of hoger beoordeeld.

Plus

Ben jij iemand die van iets meer comfort houdt? Dan is de optie Plus wat voor jou. Je overnacht in een comfortabel hotel, B&B of appartement. Je krijgt een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. De accommodatie is met een 8 of hoger beoordeeld.

Special

Ben jij op zoek naar een unieke accommodatie? Dan is de Special optie perfect voor jou! Bij deze optie overnacht je in een comfortabele accommodatie met een speciaal randje. Ook bij deze optie heb je een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. Deze accommodatie is wederom beoordeeld met een 8 of hoger.

Bij alle opties kom je terecht bij een veilige nette locatie. Dus vind je het wel leuk om een verrassingsroadtrip te boeken maar kies je toch liever zelf bij wat voor soort accommodatie je terecht komt? Dan kun je bij Srprs.me gewoon jouw voorkeur aan geven en zij boeken alleen wat jij aangeeft.

Een reis boeken bij Srprs.me tijdens corona?

Geen probleem, dit kan gewoon. Srprs.me houdt de reisadviezen goed in de gaten en sturen reizigers alleen naar bestemmingen waar ze welkom zijn, niet in quarantaine hoeven bij binnenkomst of terugkomst. Ook bestemmingen met een oranje reisadvies worden gemeden. Wanneer de bestemming van de vakantie bekend wordt ontvang je van Srprs.me een lijstje met de maatregelen en richtlijnen voor de desbetreffende bestemming. Op deze manier kun je verantwoord op reis.

Benieuwd wat Srprs.me nog meer te bieden heeft of wil je een gave roadtrip boeken? Kijk dan eens op de website!

Plaats een reactie