Hoe kan je deze zomer ontspannen en veilig op vakantie?

FlyDriveVakantie > Blog > Hoe kan je deze zomer ontspannen en veilig op vakantie?

Nu we eindelijk weer op vakantie mogen, wil je natuurlijk wel zo ontspannen mogelijk én goed voorbereid op vakantie gaan. Verschillende aanbieders helpen dit jaar met extra zekerheden voor een relaxte fly & drive vakantie in coronatijd. In dit blog geven wij je graag een overzicht welke aanbieders zorgen voor de zekerheid, zodat jij je nergens meer druk over hoeft te maken tijdens je vakantie.

ANWB vakantie

Repatriëring bij code rood of oranje

Verandert het reisadvies tijdens je vakantie? ANWB zorgt dat je altijd terug naar huis kan vliegen. Bij een autovakantie krijg je op maat advies om veilig terug te rijden.

Gratis annuleren & geld terug garantie

Bij het grootste deel van de vakanties kun je tot 30 of 60 dagen voor vertrek gratis annuleren. Je krijgt het geld terug of kunt direct omboeken.

Alarmcentrale & Vakantiehulp app

Gratis en 24 uur per dag. De ANWB Alarmcentrale staat voor je klaar en de Vakantiehulp app houdt je op de hoogte van nieuws omtrent coronamaatregelen.

Populaire fly & drive vakanties via ANWB

Frankrijk

Frankrijk wordt steeds populairder als bestemming voor een fly & drive vakantie. Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen. Grote steden, mooie stranden, hoge bergen en rustige dorpjes.


Kroatië

Al enige jaren kent Kroatië een toenemende interesse als vakantieland. De natuur in Kroatië is erg mooi en divers. Zo kent het land een azuurblauwe zee, mooie eilanden en imposante bergen. Kroatië is een leuke fly & drive bestemming voor jonge gezinnen. Geniet van de gastvrijheid en de diversiteit van Kroatië tijdens jouw fly & drive vakantie!


TUI

Bij TUI willen ze graag dat je ontspannen op vakantie kunt. Daarom garanderen zij de nodige hulp en bijstand in geval van een calamiteit. Wanneer je reis met TUI ben je er van verzekerd dat TUI je weer veilig naar huis brengt

Flexibele omruilgarantie

De situatie verandert bijna elke dag, ook voor TUI, en daarom willen zij zich zo flexibel mogelijk opstellen. Daarom mag je bij TUI je vakantie kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld naar een later moment of je kiest zelfs een andere bestemming.

Geld terug garantie

We willen dat je ontspannen op vakantie kan met TUI. Krijgt jouw bestemming een negatief reisadvies omwille van bijvoorbeeld COVID-19, dan krijg je uiteraard je geld terug, ook als je betaald hebt met een voucher*.

*Onder voorbehoud van een eventuele alternatieve regeling zoals uitgevaardigd door de overheid.

Repatriërings-garantie

Bij TUI garanderen ze je de nodige bijstand in geval van een calamiteit en voorzien repatriëring indien dit noodzakelijk blijkt.

Populaire fly & drive vakanties via TUI

Italië

Italië is als fly & drive bestemming één van de meeste geliefde vakantieoorden. Italië heeft diverse vliegvelden waar voldoende Nederlandse luchtvaartmaatschappijen op vliegen. In Italië treft een grote diversiteit aan gebieden, waardoor je eigenlijk telkens wat nieuws ziet op vakantie. De “Laars”, zoals Italië ook wel genoemd wordt, staat bekend om het heerlijke eten, de goede wijn en mooie mensen. De Italianen genieten echt van het leven en dat voel je als je er op vakantie bent.


Spanje

Wil je met het vliegtuig naar Spanje om te genieten van een mooie vakantie, maar wil je toch het plezier van een eigen auto tijdens jouw vakantie? Dan is een fly & drive vakantie naar Spanje echt iets voor jou! Vanuit Nederland is Spanje binnen enkele uren per vliegtuig te bereiken, terwijl je met de auto toch al snel twee dagen onderweg bent. Het Zuid-Europese land is erg gericht op toerisme en heeft hierdoor haar voorzieningen voor vakantiegangers goed op orde. Het land telt vele vliegvelden en alle bekende autoverhuur maatschappijen zijn aanwezig in Spanje.


Sunweb

Op een veilige manier reizen naar jouw ideale vakantieadres is nog nooit zo belangrijk geweest. Bij alle vakanties via Sunweb kan je met vertrouwen boeken dankzij Covid Comfort.

Flexibel & gratis omruilen

Je kunt je vakantie zelf omboeken via jouw Mijn Sunweb account, mits jouw boeking aan de omboekvoorwaarden voldoet. Dit kan standaard gratis tot 6 weken voor vertrek, maar je kunt er ook voor kiezen om voor €20 per persoon extra flexibel te mogen omboeken, tot 2 weken voor vertrek!

Repatriërings-garantie

Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij Sunweb boekt, word je automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw verblijf van positief naar negatief (code oranje) wijzigen, zorgt Sunweb voor een veilige terugreis naar huis.

Geld terug garantie

Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, biedt Sunweb vanaf nu de geldteruggarantie aan voor nieuwe boekingen.

24/7 bereikbaar

Op de meeste bestemmingen is reisleiding aanwezig. Is er geen reisleiding, dan word je opgevangen door een lokale vertegenwoordig(st)er van Sunweb. Heb je tijdens jouw vakantie vragen of opmerkingen, dan kun je de reisleiding tijdens werktijden altijd bellen. Daarnaast zijn zij 24 uur per dag beschikbaar voor noodgevallen.

Nieuw in de app: de vakantiedokter

Om de vakantiegangers van Sunweb met een veilig gevoel op vakantie te laten vertrekken, lanceren zij, in samenwerking met AXA, de vakantiedokter. Via de Sunweb app kan je vanaf nu gemakkelijk een online videoconsultatie voeren met een Nederlandstalige dokter.

Populaire fly & drive vakanties via Sunweb

Cyprus

Het in de Middellandse Zee gelegen Cyprus staat bekend als geboorteplaats van de Griekse godin Aphrodite, de godin van de schoonheid en liefde. Dit eiland, dat een bewogen geschiedenis kent, heeft zowel Europese als Oosterse invloeden, prachtige landschappen en hippe steden met fijne stranden. Daarnaast zijn de wegen van Cyprus meer dan in orde, waardoor het land als opkomende bestemming voor fly & drive vakanties als een diverse fly & drive wordt gezien.

Laat een reactie achter

De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

  • Inspiratie voor alle reizigers
  • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
  • De mooiste bestemmingen
  • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
Leukste bestemmingen voor de herfstvakantie
oktober 10, 2021
Wandelen in Nederland: Mooiste gebieden voor een herfstwandeling
september 28, 2021
Vakantie tijdens corona
Reizen tijdens corona: waar moet je op letten?
mei 26, 2021