Vakantie boeken 1 reactie
Home » Blogs » 5 Redenen waarom een fly & drive vakantie echt iets voor jou is!

5 Redenen waarom een fly & drive vakantie echt iets voor jou is!

De lente komt eraan, dit betekent dat je zo langzamerhand al lekker in de vakantiestemming begint te komen. Waar gaat de reis dit jaar naar toe? Een beetje inspiratie kan ongetwijfeld geen kwaad! Heb je wel eens aan een fly & drive vakantie gedacht? Nee? Het team van Flydrivevakantie.com overtuigt je met 5 redenen waarom een fly & drive vakantie echt iets voor jou is.
#1 Gevoel van vrijheid
Doen en laten wat, wanneer en hoe lang jij daar zin in hebt. Dat is de kern van een fly en drive vakantie. Krijg dat gevoel van vrijheid tijdens het toeren door de bergen of langs een oneindig azuurblauwe zee. Kies zelf je route, stop bij de mooiste plekken en geniet van het gevoel te doen en laten wat je maar wilt.

Waarom een fly drive vakantie?
#2 Perfect voor twéé
Dingen samen beleven, daar gaat het toch allemaal om? Zoek het avontuur samen in een ver land, dat kan niet anders dan een boost geven voor je relatie. Heerlijk met z’n tweeën op pad, lekker weg van alle rompslomp in het dagelijkse leven. Eindelijk de mogelijkheid om fijne gesprekken te voeren tijdens het rustig cruisen over eindeloze wegen en door prachtige landschappen.
#3 Geniet van de natuur
Er zijn heel veel plaatsen op de wereld waar de natuur het absoluut waard is om ontdekt te worden. De auto is hier een perfect middel voor, beleef de natuur van dichtbij, stap uit om te genieten van uitzichten, het dierenrijk of andere bezienswaardigheden. Denk hierbij in Europa bijvoorbeeld aan een route langs de prachtige fjorden in Noorwegen of over de verschillende passen in de Alpen.
Waarom een fly drive?Liever verder weg? Dan zijn er tal van mogelijkheden om van de natuur te genieten in combinatie met lekker sturen. De Verenigde Staten is bijzonder geschikt als bestemming voor een fly en drive. Het natuurschoon in zowel het oosten als westen van dit veelzijdige land zijn zeer zeker de moeite waard. Florida biedt bijvoorbeeld een fantastisch klimaat, gecombineerd met heerlijke wegen langs de oceaan. Aan de andere kant vanhet land bevindt zich de befaamde ‘Route 66’ voor de complete ervaring.
#4 Proef de cultuur
De toeristische trekpleisters beu? Altijd maar massa’s mensen die duwen en trekken om het besteplekje te ‘veroveren‘ voor een foto. Met een fly en drive vakantie kom je juist op plaatsen waar je anders nooit was terecht gekomen. Stop bijvoorbeeld in het midden van de wildernis bij een lokaalplaatsje en proef de cultuur. Dit proeven kan letterlijk door je te begeven in de lokale keuken en haar delicatessen. Maar ook figuurlijk, door je even inwoner te wanen van het rustieke plaatsje waar je bent beland.
#5 Bepaal je eigen tempo
Misschien wel het allerlekkerste aan een fly en drive vakantie: bepaal je eigen tempo! Laat je door niemand opjagen, want jij of jullie hebben de touwtjes in handen. Laat je inspireren door verschillende routes die overal te vinden zijn. Of, kies je eigen pad en kijk waar je uitkomt. Doe dit alles in het tempo dat het beste bij je past.
Overtuigd waarom je voor een fly en drive moet kiezen? Ga dan snel op zoek naar de verschillende mogelijkheden. Boek een complete reis inclusief vlucht en autohuur, of kies ervoor alles zelf te bepalen. Wat je ook doet, vergeet niet: jij hebt de teugels in handen!

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

1 gedachte over “5 Redenen waarom een fly & drive vakantie echt iets voor jou is!”

Plaats een reactie