Inspiratie Reageer
Home » Blogs » 4 Fly & Drive bestemmingen waar je nog niet eerder van hebt gehoord

4 Fly & Drive bestemmingen waar je nog niet eerder van hebt gehoord

De zomervakantie is alweer even onderweg. Je bent lekker bezig geweest met het oriënteren naar een gave fly en drive vakantie. De bekende bestemmingen heb je allemaal bekeken, denk hierbij aan Amerika en Spanje. Zelf houd je wel van een beetje avontuur en ook je vriendin vindt het gaaf eens in een land te kijken waar je ’traditioneel’ niet meteen aan denkt bij een fly en drive vakantie. Daarom in dit artikel een aantal fly en drive bestemmingen die niet meteen voor de hand liggen maar zeker de moeite waard zijn.

#1 Costa Rica

Het fantastisch mooie Costa Rica is een relatief onbekend pareltje voor een fly en drive vakantie. Costa Rica is één van de modernste landen van dit deel van de aarde en daarom zeker geschikt voor een fijne vakantie met de auto. Laat je leiden langs ongerepte jungles, prachtige stranden en bijzonder gezellige stadjes en dorpjes. De combinatie van deze facetten maakt een fly en drive vakantie naar Costa Rica tot de moeite waard. Meer weten over een fly en drive vakantie naar Costa Rica, kijk dan eens  hier voor een voorbeeld van een gave route door Costa Rica.
Fly-drive-costa-rica

#2 Curaçao

Het paradijselijke Curaçao is een populaire reisbestemming voor een relax vakantie. De fabelachtige stranden met helderblauw water zijn natuurlijk perfect om weer even op adem te komen na een drukke werkperiode. Toch is het ook bijzonder leuk om dit eiland per auto te verkennen. De heerlijke slingerwegen en leuk dorpjes maken het eigenlijk zelfs essentieel een auto te hebben op dit eiland. Zeker omdat het openbaar vervoer, zoals je wellicht wel kunt bedenken, niet je-van-het is. Ondanks het geringe formaat van dit eiland ben je zomaar een aantal uurtjes zoet om ergens te komen. Combineer dan ook een fijne relax vakantie met het bekijken van alles wat Curacao te bieden heeft. Inspiratie voor een route op Curaçao nodig? Kijk dan eens hier.
Fly-drive-curacao


#3 Marokko

Marokko, het land van de bijzondere culturen en prachtige diversiteit. Geniet van de intieme dorpjes en chaotische steden (in de goede zin van het woord). Laat je meesleuren door de fijne gastvrijheid in dit land. Kom tot rust aan de kust, nadat je in de binnenlanden hebt genoten van de tradities en gebruiken van de locals. Kies er overigens wel voor een auto te boeken met airco, want temperaturen kunnen flink hoog oplopen in Marokko. Toch zal je absoluut geen spijt krijgen van een bezoek aan dit prachtige land. Ook voor Marokko heeft Flydrivevakantie.com special voor jou vast een bijzondere route uitgestippeld ter inspiratie, bekijk de route hier.
Fly-drive-marokko

#4 IJsland

En dan last but not least: IJsland. Jazeker je ziet het goed, een fly en drive vakantie naar IJsland is zeker de moeite waard. Vaak worden fly en drive vakanties toch wel geboekt naar de warmere landen op onze planeet. IJsland is echter een mooie uitzondering. Zeker door de relatief goede infrastructuur is rijden een plezier op dit mooie eiland. Daarbij is het land met ongeveer 4 uur vliegen goed te bereizen vanaf Nederland. Meer informatie over een mogelijke route vind je overigens hier.
Fly-drive-ijsland

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

Plaats een reactie