Blog
Home » Blogs » FlyDriveVakantie: Wanneer hebben mijn kinderen zomervakantie?

FlyDriveVakantie: Wanneer hebben mijn kinderen zomervakantie?

Het lijkt nog ver weg, maar de zomervakantie begint er toch echt aan te komen. Met de zomervakantie in aantocht, komt de keuze voor de vakantie ook steeds dichterbij. Die paar weken vakantie met ’t hele gezin willen we natuurlijk optimaal benutten dus de keuze moet goed zijn!
Veel voorkomende vragen in het boekingsoriëntatieproces zijn: ”Weet ik eigenlijk al wanneer mijn kind vakantie heeft?”, ”Dat gaat toch per regio?”, ”Wordt het dit jaar een verre bestemming of toch Europa?FlyDriveVakantie geeft antwoord op de eerste twee vragen door voor u de zomervakanties en bouwvakanties van 2013 per regio en onderwijs op een rijtje te zetten.
Zomervakantie 2013

Basisonderwijs
Noord Nederland 6 jul t/m 18 aug  Week 28 t/m 33
Midden Nederland 20 jul t/m 1 sep  Week 30 t/m 35
Zuid Nederland 29 jun t/m 11 aug  Week 27 t/m 32

 

Voortgezet onderwijs
Noord Nederland 6 jul t/m 25 aug Week 28 t/m 34
Midden Nederland 13 jul t/m 1 sep Week 29 t/m 35
Zuid Nederland 29 jun t/m 18 aug Week 27 t/m 33

 
Bouwvakantie 2013

Noord Nederland 22 jul t/m 9 aug Week 30 t/m 32
Midden Nederland 29 jul t/m 16 aug Week 31 t/m 33
Zuid Nederland 15 jul t/m 2 aug Week 29 t/m 31

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?