Blog
Home » Blogs » FlyDriveVakantie Verenigde Staten: Miami

FlyDriveVakantie Verenigde Staten: Miami

Een ieder is op de één of andere manier wel bekend met Miami (VS). De één is er geweest de ander kent het van de televisie via hit-series als Miami Vice, CSI: Miami of Dexter. Miami, gelegen tussen de Florida Everglades en de Atlantische Oceaan. FlyDriveVakantie.com licht drie plekken toe waar je geweest MOET zijn!

South Beach

Dit, misschien wel bekendste, strand ter wereld mag uiteraard niet ontbreken in deze blog. De zon en azuurblauwe zee zijn ondergeschikt aan hetgeen waar bezoekers echt voor komen, namelijk: zien en gezien worden. De omgeving van South Beach is de plek voor feestvierders. Bij South Beach hoort ook Ocean Drive, hier vind je de mooiste auto’s, drukste terrassen en duurste hotels.

Everglades

Miami is veelzijdig. Dit bewijst het natuurpark Everglades National Park. Een moerasgebied  vol met krokodillen, alligators en verschillende soorten reptielen en vogels. Een airboat is de meest geschikte manier om het moerasgebied te ontdekken.


Little Havana

Een wijk in Miami, waar voornamelijk Cubaanse immigranten wonen. De voertaal in deze wijk is dan ook Spaans. Veel Cubanen zijn – na het ontvluchtten van regime van Fidel Castro – gevestigd in deze week. Vandaar ook de naam Little Havana, verwijzend naar de hoofdstad van Cuba.
 

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?