Vakantie boeken Reageer
Home » Blogs » 6 Mooie auto's die je kunt huren voor je fly & drive vakantie

6 Mooie auto's die je kunt huren voor je fly & drive vakantie

Vaak krijgen wij, van flydrivevakantie.com, de vraag: Of het mogelijk is om luxe (sport) auto’s te huren voor de vakantie. Antwoordt op die vraag is, ja het is zeker mogelijk. Zoals je je al kunt voorstellen is de prijs van het huren van zo’n auto niet echt laag. Daarom hebben wij voor de leukigheid een overzicht gemaakt van 6 mooie auto’s die ook te huur zijn.
 

Porsche 911 Carrera 4s Cabrio

Met een topsnelheid van 303 km/u beginnen we bij het eerste prachtplaatje, de Porsche 911 Carrera 4s Cabrio. Onder de snelheidsmensen is dit een geliefde auto. De auto heeft een mooie uitstraling en een prachtige vormgeving. Een kleine 500 euro per dag en je kan optimaal genieten van deze sportwagen tijdens je fly drive vakantie.
fly-drive-porsche

Kenmerken:


300 km/u
0-100 km/u in 4,7
€500 per dag
355 pk

Bentley GTC

Integendeel tot de twee zittende wagen, Porsche, is de vier zittende wagen, Bentley GTC, een stuk geschikter voor een fly drive vakantie. Het heeft meer dan genoeg ruimte om het mogelijk te maken met je gezin samen op vakantie te gaan. Met de prijs voor deze wonderschone auto, kan je wel meer dan één keer op vakantie gaan. De prijs bedraagt 1300 euro per dag. Misschien krijg je wel een leuke “discount” als je hem meerdere dagen huurt.
fly-drive-bentley

Kenmerken:

312 km/u
0-100 km/u in 5.2 sec
€1.300 per dag
560 pk


BMW I8 Coupe

Vleugeldeuren die futuristisch open gaan en een ruimtelijke look, de BMW I8 Coupe geeft een nieuwe prikkel aan je fly drive vakantie. Het is alsof je op vakantie gaat in de toekomst. Ruimte voor het gezin heeft het niet. Het is namelijk geschikt voor maximaal twee personen. Wees erg voorzichtig met de auto, het kent een waarde van maar liefst twee ton. Voor een lage bedrag van 1600 euro per dag leef je 20 jaar verder in de toekomst.
Fly-drive-BMW-i8

Kenmerken:

250 km/u
0-100 km/u in 4.4 sec
€1603.25 per dag
362 pk

Ferrari 488 GTB

Wel één van de bekendste autosportmerken, de Ferrari. Wat bekend staat om zijn lage wegligging en sportieve uitstraling. Een droomauto voor vele mannen. Nou mannen…. als je droom niet langer dan een uur hoeft te duren dan is het zeker mogelijk. voor een klein bedrag van 250 euro per uur kan jij je droom uit laten komen. Voor een €2.480,50 per dag kan je er optimaal van genieten tijdens je fly drive vakantie
fly-drive-ferrari


Kenmerken:

330 km/u
0-100 km/u in 3 sec
€2.480.50 per dag
670 pk

Mercedes-Benz SLS 6.3 AMG

Mercedes-Benz heeft de stereotypering als een dure en zakelijke auto, “als je kijkt in de ‘rijstoel’ zit er altijd een zakenman of chauffeur”. Desondanks hoeven we niet te ontkennen dat het gewoon een plaatje is. Je zou liegen als je zo’n adembenemende auto niet zou willen hebben. In een dag je maandsalaris uitgeven? Geen probleem, de mercedes is te huren vanaf 2.195 euro per dag. Perfect voor als je op een fly drive vakantie gaat.
fly-drive-mercedes

Kenmerken:


317 km/u
0-100 km/u in 3,7 sec
€2.195 per dag
563 pk

Aston Martin dag 1300

Als je spreekt over de combinatie pure kracht en elegantie spreek je over Aston Martin. Ook wel de kanonskogel genoemd. Het geluid dat eruit komt is abnormaal geweldig. Ben je van plan om met deze luidruchtige bak tijdens je fly drive vakantie door de natuur te gaan rijden? De lieve diertjes zullen dit in ieder geval niet waarderen. En aangezien je tijdens een fly drive vakantie unieke mooie natuurgebieden gaat opzoeken, lijkt het ons niet echt slim
Fly-drive-aston-martin

Kenmerken:

306 km/u
0-100 km/u in 4,5 sec
€1300 per dag
470 pk

 
Kortom: Een mooie ‘dure’ sportauto rijden is leuk voor eventjes, maar voor een fly drive vakantie uitermate ongeschikt. Je geld gaat het in ieder geval niet prettig vinden. Je kan het beter stoppen in extra vakanties. Desondanks hopen wij dat je deze post met veel plezier hebt gelezen.

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

Plaats een reactie