Inspiratie Reageer
Home » Blogs » Reis bucketlist 2018

Reis bucketlist 2018

2018 is begonnen, een nieuw jaar vol mogelijkheden voor fly drive vakanties. Wellicht heb jij je zomervakantie al gepland of ben je op zoek naar inspiratie, wij zochten uit welke bestemmingen we in 2018 willen bezoeken!

Nieuw-Zeeland

tongario
Onze nieuwste aanwinst tussen de verre bestemmingen. Dit magische land is bezaaid met film locaties en je indenken dat je door eenvoudig door Mordor kan lopen geeft een enorme kick. Je moet er een flinke reis voor afleggen, maar het natuurschoon zal je er geen twee keer over na doen denken. De Nieuw-Zeelanders zijn vriendelijk, ze spreken Engels en aan links rijden kan iedereen wennen. Nieuw-Zeeland is een land om voor een langere periode te bezoeken er is simpelweg zoveel te zien!

Canarische Eilanden

tenerife
Met deze grauw start van 2018 duiken wij maar graag onze vakantie bucketlist in om weg te fantaseren bij de Canarische Eilanden. Door de ligging van de eilanden vlakbij Afrika is de temperatuur alles wat we nu missen in Nederland. Deze bestemming is dan ook zeer populair onder overwinteraars. Het rustige eilandleven is perfect om bij te komen van de dagelijkse sleur en de vele zonuren werken therapeutisch op iedereen met een winterdip. Tip: kies één of twee eilanden uit die je wil bezoeken en geniet vooral van de rust en de omgeving.


Mexico

chichen itza
Nog een nieuwe bestemming voor onze verzameling! Het kleurrijke, muzikale Mexico met enorm indrukwekkende bouwwerken uit de Maya cultuur. Duik weg in de geschiedenis van dit wijze volk en verbaas je over de prachtige tempels in Mexico Stad. Of ontspan en geniet op de paradijselijke eilanden. Het land is enorm maar nationale vluchtprijzen zijn niet al te hoog dus het bezoeken van meerdere gebieden in een fly drive vakantie maakt het land perfect voor dit soort reizen. Ook vind je hier één van de zeven wereldwonderen, de Chichén Itzá tempels.

Kroatië

kroatie
Kroatië was onze populairste pagina in 2017. Ons verbaast dat niet, het land heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Voor liefhebbers van natuur heeft Kroatië een rijk aanbod zoals het prachtige Plitvice, Brijuni, Risnjak of een van de mooie eilanden. Ook voor citytrip liefhebbers bied het land genoeg te doen, de grote steden barsten van historie en unieke gebouwen. Voor al dit schoons betaal je niet eens de hoofdprijs, Kroatië is namelijk een heel budgetvriendelijk land. Door het lage inkomen van de bewoners is toerisme erg belangrijk en doen de Kroaten erg hun best zichzelf verstaanbaar te maken en goede prijzen te bieden.

Welke bestemming staat boven aan jouw lijstje voor 2018?
 

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

Plaats een reactie