Inspiratie 1 reactie
Home » Blogs » Reisinspiratie nodig voor 2017? Kijk deze 4 must-see reisvideo's!

Reisinspiratie nodig voor 2017? Kijk deze 4 must-see reisvideo's!

Op Vimeo zijn er afgelopen jaar weer ongelofelijk veel mooie reisvideo’s verschenen, wat de ultieme inspiratie geeft om in 2017 op reis te gaan. Ga er gerust heerlijk voor zitten en waan je aan de andere kant van de wereld. Het team van Flydrivevakantie.com heeft onderstaand een top 4 van de “must-see” reisvideo’s gemaakt.

Shanghai

Dit meesterwerk van filmmaker JT Singh mag zeker niet gemist worden. Dit exemplaar geeft in een notendop de weergaloze mooie kiekjes van Shanghai weer. Laat je inspireren door deze meedogenloze dynamische reisvideo.

“Safe the Rhinoceros”

Niet een typische reisvideo zoals je gewend bent, maar zeker de moeite waard om te kijken! Deze video gaat over neushoorns die met uitsterven bedreigd worden. Volgens zij die erin geloven heeft de hoorn van de neushoorn magische en geneeslijke krachten, vandaar dat er zoveel op hen gejaagd wordt…


Skieën in China?

In 1990 beschikte China nog niet over skigebieden, dit was in tegenstelling tot de 3513 skigebieden die Europa rijk is niet al te best. Afgelopen jaren is het aantal skigebieden in China toegenomen en nu beschikken ze in totaal over 568 skigebieden. Met oog op de Olympische Winterspelen in 2022, die gehouden worden in Peking, hoopt de Chinese overheid dat de liefde voor wintersport onder de bevolking groeit.

Beleef Marokko

Marokko gaat je diep en liefdevol raken. In een kleine 5 minuten schieten de meest bijzondere en meest unieke plekken van Marokko voorbij. Ervaar het atlasgebergte, de blauwe stad Chefchaouen, de bekende handwerkers in Marrakech en Fez en de zandduinen van de woestijn Merzouga.


Uiteraard zijn er nog tal van verschillende reisvideo’s. Deze 4 reisvideo’s zijn er om je wat inspiratie voor 2017 te geven. Beperk je niet en oriënteer verder, bekijk bijvoorbeeld eens onze reizen naar verre bestemmingen! Ga lekker op avontuur en wie weet zien we de volgende keer wel jouw adembenemende reisvideo verschijnen.

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

1 gedachte over “Reisinspiratie nodig voor 2017? Kijk deze 4 must-see reisvideo's!”

Plaats een reactie