Blog
Home » Blogs » FlyDriveVakantie: 3 voordelen!

FlyDriveVakantie: 3 voordelen!

Wat gaan we dit jaar doen? Gaan we voor een strandvakantie aan de Costa del Sol, of zoeken we het iets verder en gaan we naar Florida? Rondreizen lijkt u erg leuk. Gaan we dat georganiseerd doen of op eigen vervoer? FlyDriveVakantie.com geeft u drie voordelen van een FlyDriveVakantie!
Bepaal je eigen route
De reis is geboekt! Een georganiseerde reis door Florida.  Dit wordt genieten! Echter, na het boeken komt u erachter dat zo’n georganiseerde reis misschien toch niet is wat u wil. Elke minuut van de dag is door de reisorganisatie besteedt aan (minder) leuke activiteiten tijdens de rondreis. Daarnaast bent u niet de enige vakantieganger, nee, met u reizen nog 30 andere vakantiegangers mee. De vakantie alleen doorbrengen met uw partner zit er dus niet in, terwijl u daarom juist op vakantie gaat. Met een FlyDriveVakantie kan dit wel! U heeft de leiding, dus u bepaalt uw vakantie. Langer blijven op de Florida Keys? Be my guest!
Comfortabel
Een vakantie staat voor ontspanning en comfort. Een fly drive vakantie zorgt hiervoor! Het vliegtuig vanuit Amsterdam is geland in Orlando, Florida. Tijdens de vliegreis vanuit Amsterdam is de auto, die voor u klaar staat, volledig gecontroleerd en schoongemaakt. Op het betreffende vliegveld wordt u begeleid naar de huurauto. Het navigatiesysteem leidt u naar uw hotel, waar de koffers en andere spullen kunnen worden achtergelaten.
Nooit meer lange autoreizen 
Met het hele gezin in een volgepakte auto naar Spanje. Meer dan 1500 kilometer lang is de reis naar uw vakantiebestemming in Barcelona. Ondanks de tijdschriften, iPads, en andere mogelijkheden om de tijd te doden slaat de verveling toe bij de kinderen.  Het is hartje zomer, dus de temperaturen stijgen op tot 35 graden buiten, maar door de brandende zon op de auto is de temperatuur in de auto een stuk warmer. Met een fly drive vakantie vliegt u in een paar uurtjes naar Barcelona, waar de huurauto al klaarstaat. De vakantie kan beginnen!

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?