Home » Blog » De grootste voordelen van een fly & drive vakantie

De grootste voordelen van een fly & drive vakantie

Een fly & drive vakantie heeft enorm veel voordelen. Naast dat het leuk is om op vakantie te gaan, zijn er ook nog specifieke voordelen van een fly & drive. Hier een aantal:

# Auto die past bij het gebied


Een groot voordeel is dat je huurauto is afgestemd op het gebied waar je heen gaat. Als je in een linksrijdend land bent is het wel zo handig om een auto te hebben die daarop is afgestemd. Hetzelfde geldt voor landen met een ander klimaat of hooggebergte. Is je auto wel bestand tegen het klimaat van je bestemming? Moet je de auto nog laten keuren voordat je gaat? Met een fly & drive vakantie hoef je daar allemaal geen zorgen over te maken. Dat geeft jou meer tijd om te genieten van je vakantie!


# Makkelijk


Na het boeken van je fly & drive is alles geregeld. Geen gedoe met op zoek gaan naar de meest voordelige huurauto in een land waar je misschien de taal niet spreekt. Je gaat op vakantie om te relaxen, en met een fly & drive houd je de stress levels tot het minimale. Nog een groot voordeel van een fly  & drive vakantie! 

# Niet ver hoeven rijden


Als je vakantie is aangebroken heb je vast geen zin om twee dagen in de auto te zitten voordat je vakantie écht begint. Met een fly  & drive vakantie ontdek je nieuwe gebieden, maar je bent wel zo op je bestemming. Dit telt natuurlijk ook voor de terugweg, is je vakantie af? Stap in het vliegtuig en je bent zo weer thuis. 

# Geen gesjouw


Sommige landen hebben een prima openbaar vervoer systeem. Het nadeel hiermee is dat je wel al je spullen moet meesjouwen. Heb je nou geen zin om de hele tijd met je backpack te moeten lopen, of ben je iemand die nogal veel dingen mee terug neemt? (Hello shopping queens!) Zolang alles nog in je koffer past is dat geen probleem!

# Je komt nog eens ergens


Met de auto kun je naar de meest afgelegen plekjes rijden. Contact leggen met locals in kleine dorpjes of een eindje rijden naar een pretpark of shopping mall? Onderweg ergens naartoe een spontane tussenstop maken? Allemaal geen probleem!


# Vrijheid


Dit is misschien wel het grootste voordeel van een fly & drive vakantie: je huurauto geeft je de vrijheid om te bezoeken wat je maar wil! Plan de leukste routes weken van te voren, of ga er lekker impulsief op uit! Alles is mogelijk en daardoor kan je je land écht ontdekken. Is er een groter gevoel van vrijheid?

Plaats een reactie