Fly-drive-Europa

Fly & Drive vakanties in Europa

Vakantie vieren in Europa is zeer gevarieerd en de meeste bestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken per vliegtuig en auto. De ultieme combinatie om binnen Europa te reizen is wellicht een Fly & Drive vakantie. Je stapt in het vliegtuig en binnen maximaal 5 uur ben je in vrijwel elk Europees land. Vervolgens heb je in het desbetreffende land een huurauto ter beschikking om vrij te bewegen door de omgeving van uw keuze.

Waar wilt u naartoe? Lees alles over:

Spanje

Dit prachtige Zuid-Europese land is uitermate geschikt voor een fly & drive vakantie, al verwacht je dat misschien niet vanwege de uitgestrekte stranden en de welbekende hoge temperaturen. Toch biedt Spanje een zeer goede infrastructuur gecombineerd met uitstekende faciliteiten. Lees meer over Spanje.

Andalusië
In het zuiden van Spanje ligt de provincie Andalusië. Het haast tropische klimaat zorgt voor een bijzondere omgeving. Bezoek steden als Sevilla, Granada en Almeria voor een prachtige fly & drive ervaring. Lees meer over Andalusië.

Catalonië
In het noorden van Spanje is Catalonië een uitermate bekende provincie. Wie kent Barcelona nou niet? Catalonië heeft echter zoveel meer te bieden. Ontdek het met een fly & drive vakantie! Lees meer over Catalonië.

Italië

Het prachtige Italië is een zeer geliefde bestemming wanneer het op een fly & drive vakantie aankomt. De magistrale Dolomieten, het bijzondere Toscane en de fantastische eilanden Sardinië en Sicilië zijn hier voorbeelden van. Proef de emotie van de mensen en de passie die zij in hun eten en cultuur leggen. Lees meer over Italië.

Sardinië
Maak een mooie lange rondrit op het eiland Sardinië. Bekijk de hoofdstad Cagliari en reis langs alle bezienswaardigheden naar het noorden toe. Geniet van de uitgestrekte landschappen en het heerlijke klimaat. Lees meer over Sardinië.

Sicilië
Natuurlijk is dit bijzondere eiland het meest bekend van de vulkaan Etna, dit eiland heeft echter zoveel meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de stad Palermo, maar geniet ook van de natuur op dit prachtige eiland. Lees meer over Sicilië.

Toscane
Iedereen moet eens in Toscane geweest zijn, wordt vaak gezegd. Het is de waarheid, zeker voor een fly & drive vakantie. Fantastische wegen over uitgestrekte landschappen gecombineerd met heerlijk eten en een bijzondere cultuur zorgen ervoor dat Toscane in de buurt komt van de perfecte locatie voor een fly & drive vakantie. Lees meer over Toscane.

Griekenland

Het land van de ontelbare eilanden en witte huizen. Nederlanders zijn er dol op, heerlijk zoeven over de prima onderhouden wegen langs de verschillende kustplaatsjes. Daarbij is het klimaat aangenaam en het eten goed vertoeven. Lees meer over Griekenland.

Santorini
Misschien wel het mooiste eiland van Griekenland is over het algemeen niet het bekendste eiland. De fantastische uitzichten vanaf de hoge rotsen langs de kust zijn de moeite waard. De huurauto brengt je langs rustieke dorpjes met fraaie witte huizen voor het ultieme vakantiegevoel. Lees meer over Santorini.

Kreta
Misschien wel het meest diverse eiland van Griekenland is Kreta. Er is hier van alles te doen en te beleven. Maak sportieve wandelingen door de diepe kloven of kom lekker bij op een van de vele stranden die het eiland rijk is. Met je huurauto ben je bovendien erg snel aan de andere kant van het eiland. Lees meer over Kreta.

Bekijk ook één van de volgende landen voor een fantastische fly & drive vakantie: 

Cyprus – Lees meer over Cyprus

Frankrijk – Lees meer over Frankrijk

Ierland – Lees meer over Ierland

IJsland – Lees meer over IJsland

Kroatië – Lees meer over Kroatie

Noorwegen – Lees meer over Noorwegen

Portugal – Lees meer over Portugal

Schotland – Lees meer over Schotland

Turkije – Lees meer over Turkije

Zweden – Lees meer over Zweden

Boek uw fly & drive bij:

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf.
Kras

Kras vakanties: de wereld is Kras!.
De Jong Intra

De Jong Intra: volgende keer wéér!