Accommodaties

Als jij liever je reis zelf samenstelt dan dat je een pakketreis boekt, ben je hier ook aan het goede adres. Wij van FlyDriveVakantie.com werken samen met de beste aanbieders van hotels, vakantiehuizen en appartementen in het buitenland. Hier kun je jouw accommodatie los boeken, waarna je ergens anders jouw vliegticket en huurauto boekt. Op deze wijze heb je meer vrijheid in de keuze van verschillende aanbieders, en als je goed zoekt ben je mogelijk goedkoper uit dan bij een pakketreis.

Waar moet je op letten?

Tijdens het zoeken naar een accommodatie voor jouw reis zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Het zou zonde zijn als je een week voor je reis tot de conclusie komt dat je je jouw accommodatie niet meer kosteloos kunt annuleren of dat je je betaalde reserveringskosten niet terugkrijgt. Niet alleen voor je vakantie kunnen er dingen misgaan, ook op bestemming zijn er enkele dingen die fout kunnen gaan. Foto’s op het internet kunnen bijvoorbeeld een vertekend beeld geven en niet elke accommodatie heeft dezelfde goede hygiëne. Om deze situaties te voorkomen zijn er enkele vragen die je jezelf kunt stellen tijdens het oriënteren voor jouw accommodatie.

  • Wat voor soort accommodatie zoek ik?
  • Wat zijn de recensies bij de accommodatie?
  • Waar ligt de accommodatie? Is dit gunstig op de route?
  • Betaal ik reserveringskosten bij het boeken?
  • Tot wanneer kan ik mijn accommodatie kosteloos annuleren?
  • Kan ik mijn huurauto gemakkelijk bij mijn accommodatie kwijt?

Hier kun je jouw accommodatie boeken:

Toch liever een pakketreis?

Wil je nou toch liever een pakketreis boeken waarbij je de accommodatie, de vlucht en de huurauto in één keer boekt, neem dan eens een kijkje bij onze verre bestemmingen en onze bestemmingen in Europa. Wij werken hier samen met verschillende bekende aanbieders die complete fly & drive vakanties aanbieden.

De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Vakantie Nederland Banner
Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

  • Inspiratie voor alle reizigers
  • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
  • De mooiste bestemmingen
  • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
man vliegveld wachten
6 tips zodat jij je geen moment verveelt tijdens je reis
oktober 19, 2021
Leukste bestemmingen voor de herfstvakantie
oktober 10, 2021
Wandelen in Nederland: Mooiste gebieden voor een herfstwandeling
september 28, 2021