verre-bestemmingen

Verre bestemmingen

Op zoek naar een fly & drive vakantie naar een verre bestemming? Dan zit je hier goed, kijk voor inspiratie namelijk eens naar de verre bestemmingen speciaal geslecteerd door het team van Flydrivevakantie.com. Ga eens voor een reis in een ander continent en waan je in een andere wereld! Beleef de cultuur op een andere manier wanneer je door kleine dorpjes of grote steden zoeft op weg naar het volgende hotel of appartement.

Waar wil je naartoe? Lees alles over:

Amerika

Amerika is natuurlijk al langer een bekende bestemming wanneer het aankomt op fly & drive vakanties. Nog steeds zijn de Verenigde Staten uitermate geschikt om doorheen te rijden, omdat er op zoveel plekken wat moois te zien is! Neem de tijd en ontdek de veelzijdige Oostkust, bijzondere Westkust of het zonnige Florida. Lees meer over Amerika.

Amerika
Oostkust
Oostkust

Talloze mogelijkheden zijn er in de Oostkust van Amerika. Waan je door straten die je alleen kende uit films en verbaas je over het enorme verschil met het vertrouwde Nederland. “Everything’s bigger in America” wordt ongetwijfeld bewezen tijdens de fly & drive vakantie aan de Oostkust van Amerika. Lees meer over de Oostkust.

Westkust
Westkust

Ook de Westkust heeft ontzettend veel mogelijkheden. Bezoek Hollywood en loop de sterren tegen het lijf. Rijd over de verschillende boulevards langs de kust of juist door de prachtige nationale parken in Californië, Arizona en Nevada. Wat je ook gaat doen, de Westkust van Amerika zal absoluut niet tegenvallen! Lees meer over de Westkust.

Florida
Florida

Florida wordt wegens zijn zonnige klimaat ook wel “The Sunshine State” genoemd. Dit is volledig terecht. Florida heeft naast het gunstige weer ook een mooi aanbod aan nationale parken, amusement, bruisende steden en hagelwitte stranden. Deze fly & drive vakantie mag je absoluut niet missen. Lees meer over Florida.

Australië

Australië is het land van de kangoeroes, koala’s en Aboriginals. Naast de prachtige natuur beschikt Australië ook over prachtige steden en dorpjes. De afstanden hier zijn lang, maar bij aankomst is het de reis altijd waard gewest! Onze tip is om hier zo lang mogelijk te verblijven, zodat je genoeg tijd hebt. Lees meer over Australië.

Australie

Canada

Canada is sinds jaar en dag een ideale bestemming voor een fly & drive vakantie. Met een mooie afwisseling tussen stad en natuur is Canada zeker de moeite waard. Daarnaast is de infrastructuur prima in orde en kun je dus zorgeloos de weg op. Ga bijvoorbeeld van Niagara Falls helemaal naar Quebec! Lees meer over Canada.

Canada

Chili

Er zijn niet veel landen met een klimaat zo divers als Chili. Waar je in het noorden een droog en heet woestijnklimaat vindt, heeft deze in het merengebied meer weg van Zuid-Europa. Aan het zuiden grenst Chili bijna aan Antarctica en heerst een hooggebergteklimaat, vooral in de bergachtige gebieden kan het flink stormen en sneeuwen. Lees meer over Chili

Fly en Drive Chili

Costa Rica

Costa Rica ligt in Midden-Amerika en grenst aan zowel de Stille als de Caribische Oceaan. In Midden-Amerika is het één van de meest ontwikkelde en moderne landen, maar beschikt daarnaast nog over een rijke natuur. Bezoek de prachtige stranden, ongerepte oerwouden en steden die Costa Rica rijk is. Lees meer over Costa Rica.

CostaRica

Cuba

De afgelopen jaren heeft Cuba zijn intrede gedaan in het aanbod van fly & drive vakanties. Het communistische Cuba is dan misschien een nieuwe bestemming, maar biedt een ongelofelijke veelzijdigheid aan beziens-waardigheden. Een zonnige bestemming voor een heerlijke fly & drive. Lees meer over Cuba.

Cuba

Curaçao

Curaçao is onderdeel van de Nederlandse Antillen. Naast dat het hier het hele jaar prachtig weer is (rond de 30°C) ziet het er ook nog eens prachtig uit. De dorpjes zijn kleurrijk, de zee is felblauw en ook om te duiken is dit een zeer geschikte bestemming. Willemstad is qua activiteiten op Curaçao the place to be. Lees meer over Curaçao.

Curacao

Marokko

Het Noord-Afrikaanse land Marokko is wellicht niet het eerste land waar je aan denkt bij een fly & drive vakantie, toch heeft Marokko zoveel te bieden! Ga op avontuur langs steden als Marrakech en Casablanca, duik in de heerlijke cultuur en prachtige omgeving. Een fly & drive vakantie is hier het perfecte middel! Lees meer over Marokko.

Marokko

Mexico

Mexico gelegen in het warme Zuid-Amerika heeft een rijke cultuur en prachtige stranden. Wat het land zeer geschikt maakt voor een fly & drive vakantie. Naast eeuwenoude Maya ruïnes en schattige dorpjes kun je er heerlijk tot rust komen. Leer meer over Mexico.

mexico

Nieuw-Zeeland

Helemaal aan de andere kant van de wereld met een vliegreis van meer dan een dag voor de boeg land je in het sprookjesachtige landschap van Nieuw-Zeeland. Laat je verbazen door de legendarische filmlocaties en natuurparken vol bijzondere flora en fauna. De twee eilanden van Nieuw-Zeeland zijn perfect voor een fly & drive vakantie, rijd in je eigen tempo alle parken af en stop zo vaak je wil om de omgeving in je op te nemen. Leer meer over Nieuw-Zeeland.

nieuw-zeeland

Panama

Panama als fly drive land biedt het totale pakket. Het landje tussen Costa Rica en Colombia heeft rijke jungles, bounty stranden en een hoofdstad die doet denken aan Miami met zijn hoge wolkenkrabbers en uitzicht over de Baai van Panama. Lees meer over Panama.

south-america-174091_1280

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is zeer divers en daarnaast het modernste land in Afrika. Dit maakt het land uitermate geschikt voor een fly & drive vakantie. Of je nou voor de natuur, de steden, het wildlife, het strand of een combinatie komt, Zuid-Afrika voldoet aan dit plaatje. Vergeet de safari door het Kruger Park niet! Lees meer over Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika