Rondreis België

0
Rondreis België

KrasLogo

Boek deze reis bij Kras

Sla op in verlanglijstje

Voor het opslaan van je Fly & Drive in je verlanglijstje heb je een account nodig

642
De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Vakantie Nederland Banner
Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

  • Inspiratie voor alle reizigers
  • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
  • De mooiste bestemmingen
  • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
Fly & drive vakantie
Hoe kan je deze zomer ontspannen en veilig op vakantie?
juni 24, 2021
Vakantie tijdens corona
Reizen tijdens corona: waar moet je op letten?
mei 26, 2021
Fly drive vakantie reisadviezen corona
Op vakantie tijdens corona, naar welke landen mogen we weer reizen?
mei 17, 2021

België is een leuk land om op vakantie te gaan wanneer je niet op vakantie wilt met het vliegtuig. België ligt aan de Noordzee en grenst aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De hoofdstad van België is Brussel en het land heeft drie officiële talen. Ongeveer 60 procent spreekt Nederland en 40 procent Frans en net iets minder dan een procent spreekt Duits.

Foto's rondreis België

De leukste bestemmingen

Voor het gemak hebben wij de leukste bestemmingen in België voor jou op een rijtje gezet. Ga op zoek naar een prachtige bestemming en laat je inspireren door de verhalen die de bestemmingen te vertellen hebben.

Rondreis Luik
Rondreis Gent
Rondreis Brugge
Rondreis Ardennen
Rondreis België
Rondreis Antwerpen

Antwerpen

Mocht je op vakantie willen gaan, maar niet willen vliegen? Dan is een vakantie in Antwerpen misschien een leuke optie voor jou.  De provincie Antwerpen is één van de vijf Vlaamse provincies en ligt aan Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg en Noord-Brabant en heeft ruim 1,8 miljoen inwoners.

 

De provincie Antwerpen heeft 3 grote steden en dat zijn de hoofdstad Antwerpen, Mechelen en Turnhout. Als je op vakantie gaat in de provincie moet je zeker een bezoekje brengen aan de hoofdstad Antwerpen, wat volgens velen de leukste stad van Vlaanderen is. De stad ligt aan de rechteroever van de Schelde en heeft een uitgestrekt havengebied. Een aantal hotspots zijn het Rubenshuis, de Kloosterstraat en het MAS.

Ardennen

Liever niet met het vliegtuig op vakantie? Dan is de Ardennen leuk om naar toe te gaan! De Ardennen ligt in de provincie Luik in het noorden van België. De Ardennen is al jaren een favoriete vakantiebestemming van Nederlanders. 

De Ardennen is een bosrijk gebergte waardoor er veel wilde dieren te vinden zijn zoals ooievaars, zwijnen, herten, roofvogels en lynxen. Het is een fantastische plek voor sportactiviteiten zoals wandelen, fietsen of één van de vele watersporten en dat op slechts een paar uur rijden vanaf Nederland. 

Brugge

Brugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen in België. Dit is de enige provincie in België die aan de kust ligt. Wanneer je niet ver van huis op vakantie wilt dan is Brugge leuk om naar toe te gaan. Je kunt hier lekker rondvaren in de grachten, winkelen en heel veel speciaal biertjes drinken. En wist je trouwens dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Dus zeker de moeite waard om een keer te bezoeken!

Gent

De hoofdstad van Oost-Vlaanderen is Gent, een mooie historische stad. In Gent spreken de inwoners Gents. Dit dialect wijkt sterk af van de andere dialecten in Oost-Vlaanderen. In de winter kun je in de stad genieten van kerstmarkten terwijl je in de zomer van de zonsondergang kan genieten wanneer je een wandeling maakt langs de Leie. Langs het water zie je terrassen vol met mensen die een gezellig bij elkaar komen. Gent is een levendige studentenstad waar veel jonge mensen te vinden zijn. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes in Gent!

Luik

Luik is de hoofdstad van de provincie Luik. De stad ligt aan de maas en heeft ongeveer 200.000 inwoners. Als je kijkt naar het aantal inwoners is Luik de drie na grootste gemeente van België.