Rondreis Duitsland

0
Rondreis Duitsland

Trivago Logo

Boek deze reis bij Trivago

Sla op in verlanglijstje

Voor het opslaan van je Fly & Drive in je verlanglijstje heb je een account nodig

618
De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Vakantie Nederland Banner
Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

  • Inspiratie voor alle reizigers
  • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
  • De mooiste bestemmingen
  • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
Fly & drive vakantie
Hoe kan je deze zomer ontspannen en veilig op vakantie?
juni 24, 2021
Vakantie tijdens corona
Reizen tijdens corona: waar moet je op letten?
mei 26, 2021
Fly drive vakantie reisadviezen corona
Op vakantie tijdens corona, naar welke landen mogen we weer reizen?
mei 17, 2021

Duitsland is een leuk land om op vakantie te gaan, zowel met het vliegtuig als met de auto. Het land heeft met ruim 83 miljoen inwoners en heeft daardoor de grootste bevolking van alle landen in de EU. De hoofdstad van Duitsland is Berlijn.

Deze reis is te boeken bij:

Foto's rondreis Duitsland

De leukste bestemmingen

Voor het gemak hebben wij de leukste bestemmingen voor jou op een rijtje gezet. Ga op zoek naar een prachtige bestemming en laat je inspireren door de verhalen die de bestemmingen te vertellen hebben.

Rondreis Luik
Rondreis Essen
Rondreis Frankfurt
Rondreis Keulen
Rondreis Duitsland
Rondreis Hamburg

Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het is de populairste bestemming voor een stedentrip in Duitsland en is zowel bereikbaar met de auto als met het vliegtuig. Berlijn is een hippe stad met een beladen geschiedenis. We nemen je mee naar de aantal toeristische trekpleisters waar je geweest moet zijn als je Berlijn bezoekt.

Essen

Essen is te vinden in Noord-Rijnland-Westfalen en staat bekend om zijn industriële verleden. De meeste mijnen en staalfabrieken zijn inmiddels gesloten maar de industriële cultuur is nog goed terug te zien. Er is geen historische binnenstad om alles tijdens de Tweede Wereldoorlog is platgebombardeerd. Essen zal misschien niet gelijk in je op komen als leuke vakantiebestemming maar het is zeker de moeite waard om naar toe te gaan! Essen is makkelijk bereikbaar met de auto en perfect om even een weekendje naar toe te gaan.

Frankfurt

Voor een vakantie dicht bij huis is Frankfurt am Main een leuke bestemming! Je kunt zowel met de auto als met het vliegtuig gaan. Frankfurt is de moderne financiële stad waar je wolkenkrabbers en de grootste luchthaven van Duitsland vindt. Maar wist je dat er ook veel geschiedenis en pittoreske straatjes te vinden zijn in Frankfurt? Wij nemen je mee naar de leukste plekken van Frankfurt.

Hamburg

Hamburg is een leuke stad om op vakantie te gaan en heeft de grootste haven van Duitsland. Daardoor is het een leuke havenstad. Hamburg heeft bijna twee miljoen inwoners en is één van de grootste steden in Duitsland. De stad is zowel met de auto als met het vliegtuig te bereiken. Wanneer je het vliegtuig pakt zal je landen op Flughafen Hamburg. 

Keulen

Keulen is vooral bekend om de Dom en de kerstmarkten. De stad ligt aan de Rijn in de deelstaat Noordrijn-Westfalen en heeft ruim 1 miljoen inwoners. Wanneer je dicht bij huis op vakantie wilt gaan en liever niet met het vliegtuig op vakantie gaat dan is Keulen perfect voor jou! De stad ligt namelijk relatief dicht bij de Nederlandse grens en is daardoor makkelijk te bereiken met de auto.

Deze reis is te boeken bij: