Sinterklaas vieren buiten de deur

FlyDriveVakantie > Blog > Sinterklaas vieren buiten de deur

Heerlijk avondje is gekomen… Nee, de feestdagen zullen dit jaar anders lopen dan dat we gewend zijn. Minder familie over de vloer en een digitale intocht van Sinterklaas. Het is dit jaar even niet anders. Maar dat wil niet zeggen dat je Sinterklaas niet meer kan vieren, toch?

Landal heeft een leuke sinterklaasactie! Je kunt bij hen een sinterklaasverblijf boeken tot 7 december. En wat houdt dat in? Een supergave sinterklaasavond in een van de mooie parken van Landal. Je geniet hier op een unieke plek in de natuur en er worden leuke sinterklaasactiviteiten georganiseerd. Per park kunnen de activiteiten verschillen maar wanneer je boekt ontvang je op tijd een overzicht van de activiteiten en tijden in de app van Landal GreenParks.

De sinterklaasactiviteiten voor de kinderen worden zo georganiseerd dat er voldoende afstand bewaard kan blijven en er worden voldoende hygiënemaatregelen getroffen. Op deze manier kunnen alle kinderen onbezorgd genieten!

Sinterklaas en de pieten slapen ook op het park. Benieuwd waar? Ga dan eens een kijkje nemen in de sinterklaasbungalow. Misschien kom je Sinterklaas of de pieten nog wel tegen. De pieten pakken hier namelijk ook alle schoencadeautjes in. Er zijn speciale schoenbouwplaten waarmee je jouw eigen schoen kan bouwen en ’s avonds kan zetten voor een cadeautje.

Als je ’s ochtends de cadeautjes in jouw schoen hebt gevonden kunnen de pieten zelfs een heerlijk uitgebreid ontbijtje voor jou maken. Interesse? De pieten komen het ontbijtje bij de deur van jouw accommodatie afgeven. En overdag kun je op zoek naar pepernoten die verstopt liggen in het park! Als je een gouden pepernoot vindt moet je die goed bewaren. Hier kun je namelijk een leuke prijs mee winnen.

Dus wil jij even onbezorgd kunnen genieten van een sinterklaasavond? Boek dan hier snel je verblijf bij Landal en zij zorgen voor een onvergetelijk sinterklaasfeest.

Laat een reactie achter

De 3 populairste bestemmingen
Rondreis Ardennen

Rondreis Ardennen

Antwerpen

Rondreis Antwerpen

Andalusië Foto 1

Fly & Drive Andalusië

Aanbiedingen Aanbiedingen Eliza Was HereAanbiedingen SunwebAanbiedingen De Jong Intra Aanbiedingen TUI Zelf reis samenstellen

Waarom FlyDriveVakantie.com ?

  • Inspiratie voor alle reizigers
  • Compleet aanbod van verschillende aanbieders
  • De mooiste bestemmingen
  • Krijg zin in de vakantie
De laatste blogs
Fly drive vakantie boeken
Fly drive vakantie: jouw ideale rondreis
april 7, 2021
Vakantie Nederland
Vakantie in eigen land: de leukste plekken
maart 24, 2021
4x de mooiste natuurgebieden van Nederland
4x de mooiste natuurgebieden van Nederland
februari 23, 2021