Home » Blog » Meest romantische huwelijksreis bestemmingen

Meest romantische huwelijksreis bestemmingen

Stel, je bent net getrouwd en je wil met je geliefde de wereld verkennen? Dan is je huwelijksreis het perfecte moment hieraan te beginnen. En waarom geen fly drive vakantie om jullie liefde te bezegelen? Neem een road trip met je soulmate op een van deze bestemmingen.

Las Vegas, Amerika

architecture-1846684_1920
De stad waar vele huwelijken beginnen en eindigen. Als je van een feestje houdt is Las Vegas misschien we dé plek voor een huwelijks fly drive. Deze stad groeide uit tot entertainment hoofdstad van de wereld met meer dan 100 casino’s en een boulevard gevuld met wereldberoemde bezienswaardigheden. Zo is er een hotel met een achtbaan, een in de vorm van een piramide, is Venetië nagebouwd, vind je er de Moulin Rouge en kan je ter plekke gehuwd worden door Elvis Presley. Daarnaast vind je er de Red Rock Canyon Conservation Area,  Floyd Lamb Park en het Clark County Wetlands Park om je even terug te trekken uit de mensen massa.
Las Vegas staat ook vol interessante musea als het Las Vegas Natural History Museum en het Maffia museum. In ieder geval een vakantie om nooit te vergeten.


Florence, Italië

italy-2910714_1920
Italië, land van d’amore. Florence, in het prachtige Toscane, ligt mooi in het midden van de laars waardoor je makkelijk uitstapjes kunt maken zoals een dagje Pisa, Rome, Venetië of de dwergstaat San Marino. Het historische centrum maakt een prima decor voor de wittebroodsweken waar jij en je geliefde kunnen wegdromen in de idyllische sfeer die over de stad hangt. De Galleria dell’Accademia en de Uffizi zijn perfecte plekken om kunstcultuur te snuiven. Voor romantische wandelingen moet je in de Boboli-tuinen zijn of struin je over de Ponte Vecchio. En in Italië verblijven zonder te genieten van de heerlijke cucina tradizionale is natuurlijk geen optie. Het lekkerst eet je in kleine trattoria’s in steegjes waar veel Italianen te vinden zijn. Dit diner spoel je natuurlijk weg met een plaatselijk Grappa en een gelato.

Costa Rica

beach-2580656_1280
Costa Rica is één van de lievelingsbestemmingen voor celebrity’s en dat is niet zo gek. Dit kleine landje is een paradijs op aarde en geeft je het gevoel dat je even helemaal weg bent. Vers getrouwde stelletjes kunnen nog dichter bij elkaar komen in de jungle of een van de tropische witte stranden. Bezoek Tortuguero National Park om zeeschildpadden te zien, Fortuna voor de actieve vulkaan Arenal en de spannende loopbrug in de jungle van Monteverde. Een avontuurlijke bestemming voor natuurliefhebbers waar je ook goed kunt ontspannen. De naam van het land betekent letterlijk rijke kust, Costa Rica ligt aan beiden kustzijdes een andere zee. De grote Oceaan en de Caraïbische zee en met 1700 kilometer kust zit jullie droomplekje daar vast tussen.
 

Plaats een reactie