Vakantie bestemmingen Reageer
Home » Blogs » Voor deze stranden rijd je wel even om

Voor deze stranden rijd je wel even om

De vrijheid van een fly & drive vakantie kan je op veel mooie plekken brengen. Hagelwitte stranden, doorzichtig water, en het liefst een subtropisch klimaatje. Dit zijn de recepten voor een echt bounty-strand. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Dagdroom je mee?

Samara, Costa Rica


De baai van Samara, gelegen op het Nicoya Schiereiland, is een van de meest paradijselijke plekjes van Costa Rica. Het strand is perfect voor surfers en snorkelaars, maar je kan er ook lekker chillen. Uitgekeken? Stap in je huurauto en ga op zoek naar de verstopte strandjes in de omgeving!

South Beach, Florida (VS)


Miami is misschien wel dé ultieme badplaats! Het iconische strand van south beach is het toneel van onder andere Miami Vice. Bezoek het strand of slenter lekker over de Ocean Drive boulevard.


Varadero Beach, Cuba


Varadero is de populairste badplaats van Cuba, gelegen net ten noorden van Havana. Hier vind je prachtige bountystranden, met talloze resorts en all-inclusive hotels. Sluit je rondreis op Cuba af met een aantal heerlijke stranddagen!

Langkawi, Maleisië


In ons reisverslag van Maleisië schreven we al over deze archipel. We kunnen het niet genoeg aanraden: dit is een bounty eiland! (of archipel). Kies ervoor om te verblijven in een van de luxe resorts, of bezoek het parelwitte Burau Bay. Langkawi ligt overigens een half uur durend boottochtje van Thailand!

Navagio, Griekenland


Aan de noordwestkust van Zakynthos, Griekenland, vind je het Navagio strand. Dit hagelwitte strand is omringd door hoge kalkstenen kliffen en je kan het alleen per boot bereiken. Op het strand vind je tevens een bezienswaardigheid: een oud scheepswrak wat ooit is gestrand en nog op het strand ligt! Tevens kan je mooie foto’s maken op de kliffen, maar wees wel voorzichtig!

Whitehaven beach, Australië


Aan de oostzijde van Australië (Queensland) vind je de Whitsunday-eilanden. Whitehaven beach staat bekend om haar hagelwitte stranden, en met het Groot Barrièrif als buurman mag je jezelf ook wel een echt strand noemen. Ook deze eilanden zijn enkel met de boot te bereiken, maar het is zeker een tripje waard!


Tulum, Mexico


De bekende badplaatsen in Mexico zijn al drukbezocht, maar rijd een stukje door en je komt in het veel rustigere Tulum. Fluweelzachte stranden en uitzicht op Maya-ruïnes, wat wil je nog meer?
Wat is volgens jou het meest paradijselijke strand? Laat het ons weten in de comments!

Ontvang de leukste rondreizen die ik heb ontdek gratis in je inbox.

Mis geen avontuur en voeg je bij talloze andere reizigers en abonneer je op mijn gratis nieuwsbrief.

Hoi!

Ik ben Ralph, woonachtig in Spanje met mijn vrouw en kind. Roadtrips zijn mijn favoriete manier van reizen. Ik heb een aantal onvergetelijke rondreizen gemaakt, waaronder langs de Westkust van Amerika in 2014, Canada in 2015, en het noordoosten van Spanje in 2022. Daarnaast ben ik een groot fan van de diversiteit van Europa. Er is nog zoveel te ontdekken met elk land zijn unieke charme en cultuur.

Welke weg neem jij?

Plaats een reactie